Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Beslenme Portalı

E-posta Şifre giris

Ralila dan organik talkım elma sirkesi « Geri

eposta E-posta 09.02.2010'de eklendi.
Ralila dan organik talkım elma sirkesi TALKIM NEDİR?

Talkım, sürgün uçların, çiçekle sonuçlandığı durumdur.

NEDEN TALKIM?
Çiçekle sonuçlanan sürgün, çiçekten hayat bulan meyve, bu meyveden üretilen sirke ve bu sirkeyle gelen sağlık.

RALİLA ORGANİK AŞISIZ DOĞAL ELMA SİRKESİNİN MÜCİZEVİ SAĞLIK SİSTEMİ VE NASIL KULLANILACAĞI

Dünya çapında yapılan araştırmalar, Tıp İlminin Babası Hipokrat?ın, Milattan Önce 500 yıllarında bulduğu metotlarla hastalarını tedavi ettiği konuları desteklemekte ve yorumlar yapmaktadırlar. Hipokrat, doğal, damıtılmamış elma sirkesinin güçlü bir beden temizleme ve iyileştirme iksiri olduğunu, daha sağlıklı ve daha uzun bir yaşam için mikroplarla ve bakterilerle savaşan, doğal bir antibiyotik olduğunu keşfetmiştir.

Ayrıca, Elma Sirkesi vücudu temizleyen güçlü bir madde olarak çok çeşitli kullanımı birçok efsanelerde anlatılmıştır.

Japonya?da yüzyıllar boyunca, korkak Samuray savaşçılarının güç ve kuvvet kazanmak için sirke içtikleri anlatılmaktadır.



Doğal elma sirkesi binlerce yıldır sadece sağlık sebepleri için değil, aynı zamanda bakterileri, mikropları, kokuları, hatta leke ve benekleri çıkarmak için temizleyici bir madde olarak kullanılmıştır.

Organik Elma bize en fazla sağlık veren bir meyvedir. Birçok yararlı vitaminler ve fosfor, potasyum, magnezyum, demir gibi mineraller ve birçok izmineraller ihtiva eder. Elmada bulunan bütün bu yararlı maddeler Organik Talkım Doğal Aşısız Tür Elma Sirkesinde mevcuttur.

Ralila Organik Talkım Doğal Aşısız Tür Elma Sirkesi, arındırıcı ve temizleyici güçlü bir ajandır. Vücuttaki yağ, mukus ve balgam depo maddelerini parçalar. Vücuttaki bu maddelerin parçalamasıyla sağlığımızı düzeltir ve böbrek, safra ve karaciğer gibi vücudun hayati organlarını, fazla alkali üreden koruyarak, sağlıklı çalışmasını sağlar. Ayrıca kanı okside eder ve inceltir ki, buda yüksek kan basıcı (tansiyonu) önlemede çok önemlidir. Bu güçlü iksir ayrıca vücuda giren herhangi bir toksin maddeyi nötrleştirerek sindirimi, hazmetmeyi ve yok etmeyi geliştirir. Organik Talkım Doğal Aşısız Tür Elma Sirkesi belirli gıdalarda bulunabilen her hangi bir zararlı bakteriyi nötrleştirdiği bulunmuştur. Yemekten önce bir Organik Talkım, Doğal Aşısız Tür Elma Sirkesi ve su karışımı alındığı zaman ishali ve sindirim rahatsızlıklarını önlediği gözükmektedir.

Ralila Organik Talkım Doğal Aşısız Tür, Elma Sirkesi güçlü bir potasyum kaynağıdır. Araştırmacılar mukus oluşumu, gözlerin sulanması, sinüs ve katarak problemleri dahil genel soğuk algınlığı ve alerjilerin etkisinin azaltılmasında yardımcı olduğunu düşünmektedirler.

Ralila Organik Talkım Doğal Aşısız Tür Elma Sirkesi Potasyum vücut içinde eskimiş dokuların yenilenmesi için esastır. Nasıl kalsiyumun kemikler ve dişler için önemi varsa, potasyum da yumuşak dokuların onarımı için çok önemlidir.

Doğal, damıtılmamış, ham, işleme tabi tutulmamış elma sirkesi, gerçekten tabiat ananın hazırladığı en mükemmel gıdalardan biri olarak adlandırılabilir.

Doğal elma sirkesinin zengin, kendine has bir rengi ve aroması vardır. Organik Sirkelerde ana diye tabir ettiğimiz örümcek ağı gibi maddelerin küçük bir oluşumu olduğu görülebilir. Genellikle bazı analar sirke yaşlandıkça şişenin dip kısmında görülür.

Ralila Organik elma sirkesinin kullanımı harika bir sağlık yardım aracıdır. Ve vücudun hayati asit baz dengesini sağlar.

Alternatif ya da genel sağlık yaklaşımı geleneksel tıp uygulamalarına bir yardımcı uygulamadır. Hiç bir zaman tıbbın yerine geçmek değildir. Yeni bir tedaviye başlamadan önce veya beslenme değişikliklerinden önce doktora danışılmalıdır.

HAM, Filtre Edilmemiş, Pastörize Edilmemiş Sirke Anası ile Birlikte olan Elma Sirkesi En İyisidir.

RALİLA ORGANİK TALKIM ELMA SİRKESİNİN FAYDALI OLDUĞU BİLİNEN RAHATSIZLIKLAR;

Diabetes, Obezite, Egzama, Selüloit, Kolesterol, Astım, İshal, Saman Nezlesi, Kalp Yanması, Yüksek Kan Basıncı (Tansiyon), Böbrekler, Akne, Mantar Enfeksiyonu. Gibi rahatsızlıklarda kullanıldığı bilinmektedir.

1- Ralila Organik Talkım Doğal Aşısız Tür Elma Sirkesi, Tip 2 diabetes mellitusta kan şekeri kontrolüne yardımcı oluyor.

2- Organik Doğal Aşısız Elma sirkesi, koruyucu sağlık amacı ile günde bir kez sabahları aç karnına alınmalıdır.

3-Fazla kilolar için kullanılmak istenirse MUTLAKA, yemeklerden önce alınmalıdır.

4-Besinlerin verimli kullanımını, metabolizmanın sağlıklı işleyişini, vücudun alkali dengesinin korunmasını sağlar.

5-Uzun süreli kullanımı eklem ve kemiklerdeki sertlik ve sıkıntılara son verir, Organik Doğal Aşısız Elma sirkesinde bulunan yüksek miktardaki kalsiyum, ileriki yaşlarda gelişebilecek kemik erimelerine karşı vücuda direnç verir.

6-Sodyumun etkisini yansızlaştırarak, yüksek tansiyondan korur.

7-Kolesterolü düşürür.

8-İçerdiği doğal asitler ve enzimler, kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar.

9-Başta karaciğer, böbrekler, damarlar olmak üzere vücudu detoksiviye eder, yağlı mukus kalıntılarını parçalar.

10- Organik Doğal Aşısız Elma Sirkesi, yıpranmış saçları onarır ve böylece dökülmelerini önler. Yarım litre ılık suya dörtte bir litre elma sirkesi ilave edilir.

11-İçerdiği yoğun potasyum sayesinde, hücrelerin çoğalmasını destekler.

12-Soğuk algınlıklarında, boğaz enfeksiyonlarında, bronşitte içilebilir, ya da buğusu yapılır.

13-İdrar yolları enfeksiyonlarında, sindirim bozukluklarında, yaban arısı sokmasında, saçta kepekte, uyku bozukluklarında, kulak çınlamasında kullanıldığı, çeşitli kaynaklarda açıklanmaktadır.

Bu bilgiler sadece bilgilendirmek amacıyladır, hiç bir zaman bir doktor tavsiyesi ve tedavisinin yerine kullanmayı amaçlamamıştır. Alternatif tedavi geleneksel tıbbi uygulamalara büyük yardımcıdır, doktor tavsiye etmedikçe bu tedavilerin yerine kullanılmamalıdır.

Not. UV Işıgından Koruyunuz.

FERMENTE ÜRÜNLERİMİZ :
Organik Talkım Elma Sirkesi 500 ml - 250 ml
Organik Ralila Elma Sirkesi 500 ml - 250 ml
Organik Ralila Siyah Üzüm Sirkesi (koruk )
Organik Ralila Siyah Üzüm Sirkesi (ezme ) Organik Siyah Üzüm Suyu 250 ml

PASTÖRİZE ( GIDA TAKVİYESİ ) ÜRÜNLERİMİZ :
Organik Ralila Resveratrol
Organik Siyah Üzüm ekstratı
Organik Siyah Üzüm Çekirdek Ekstratı (Sıvı )
Organik Siyah Üzüm Ekstratı (öğütülmüş )

www.ralila.com

  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Son Yorumlar

afiyetle

3 malzemeli kurabiye için:

Malesef yağ olarak kullanılmaktadır.

Anonim

3 malzemeli kurabiye için:

Tahin Koymasak Olurmu

nisa.

Çikolata dolgulu portakallı kurabiye için:

Vanilya koymasam olur mu?

merve sarkaya

Ali Nazik için:

Hemen marketten eksikler alınıp yapılıyor

elifim490

Havuçlu cevizli kek için:

Ilk defa bir tarifi becerip yaptım sanıyorum tarifim net ve güzel oluşundan :)

Güncel konular

.

Actifry ile irmik helvası

Actifry ile irmik helvası yapmak mümkün değildir.Çünkü kızartma tarifleri için tasarlanmış bir cihazdır. İrmik helvası genel olarak tavada , ocak üzerinde hazırlanır. irmik helvası geleneksel ta

.

Fonksiyonel Gıda Kurkumin içeren Zerdeçal

Birçok defa duyduğunuz fonksiyonel gıdalardan kurkumin bu listenin baş tacıdır. Günümüz modern yaşamda özellikle sindirim sistemi iltihabı giderek artmaktadır.Zerdeçal içeriğindeki kurkumin ile h

.

En ucuz yemek nedir?

Genel olarak temel gıdaların uygun fiyatlı ve erişilebilir olduğu yerlere göre değişmekle birlikte şu şekilde sıralanabilir. Pirinç Bir çok ülkede temel besindir ve uygun fiyatlı enerji kaynağıd

.

İpek kıvamında topaklanmayan tarhana çorbası nasıl pişirilir?

Hepimizin çok sevdiği tarhana çorbası hele de sıcacık ve ipek gibi bir kıvamda olursa kim hayır diyebilir ki. Bağışıklık sistemine de şifa olan tarhana çorbasını kışın kahvaltılarınız da da kolayl

.

Böreğin altı neden pişmez?

Böreğin altı neden pişmez? Evde böreğin altı üstü gibi tam olarak istediğimiz renkte ve pişmişlikte olmaz. Eğer böreğin altınında üstü gibi pişmesini sağlamak için fırın kabınızın içini yağlamanız

Ralila dan organik talkım elma sirkesi

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Ralila dan organik talkım elma sirkesi