Rus böreği tarifi
  • Malzemeler

    • Hamuru için
    • 1 su bardağı süt
    • 1 su bardağı su
    • 2 tatlı kaşığı yaş maya
    • 2 tatlı kaşığı şeker
    • 2 tatlı kaşığı tuz
    • 2 tatlı kaşığı tereyağ
    • Aldığı kadar un
    • İçi için
    • 250 gram kıyma
    • 2 adet soğan
    • Maydanoz
    • Karabiber
    • tuz
  • Yapılışı

    1. Hamuru yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru kızartın. Soğanları iri iri kıyın. Kıyma ile soğanı kavurun.

      İsteğe göre biraz zeytinyağı dökün. Karabiber ve tuz dökün. En son maydanozu ekleyin.

      Kızarttığınız hamura hazırlamış olduğunuz içi ekleyin ve servise koyun.