Tavuk göğsü tarifi
  • Malzemeler

    • 5 çorba kaşığı un,
    • 8 kaşık şeker
    • 1paket vanilin,
    • 1kg süt,
    • 200gram margarin,
    • 1 paket eti bisküvi,
    • tuzsuz fıstık
  • Yapılışı

    1. Margarini eritip unu koyun ve az kavurun. Süt,şeker ve vanilinide ekleyip koyulaşıncaya kadar kısık ateşte karıştırarak pişirin.Ocaktan indirdikten sonra en az 15dk. mikserle çırpın.Bisküvileri rondodan geçirin( un gibi olacak)tepsiye yayın.Üzerine pişirdiğimiz karışımı yayın.Üzerine ezilmiş tuzsuz fıstıkları serpip folyo ile kapatıp dolapta bekletin.Afiyet olsun.

      Bize bu tarifi İzmirden yollayan Saadet hanıma teşekkür ederiz.