Yengeç(surimi) salatası Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri

Yengeç(surimi) salatası  tarifi
  • Malzemeler

    • 6 adet yengeç surimi
    • 6 adet salatalık turşusu
    • 3 adet haşlanmış yumurta -
    • 3 yemek kaşığı haşlanmış pirinç
    • 100gram soğan
    • 1 / 2 adet, tat süslemeler için kokteyl domates
    • Mayonez, karabiber, tuz.
  • Yapılışı

    1. Pirinçleri tuzlu biraz yağlı suda haşlayın.Yumurtalarıda haşlayıp parçalara bölün.Surimi yengeç etlerini minik minik doğrayın.Turşularda aynı şekilde kesilir.Soğanlar çok minik bir şekilde kesilir.

      Tüm malzemeler mayonez ile karıştırılıp tuz ve biberide ayarlanır.Üstü kokteyl domatesleri ile süslenir veya büyük domateslerin içi oyulup içlerine doldurulabilir.Afiyet olsun.