Müsli Bar -Glutensiz  tarifi
  • Malzemeler

    • 350 gram glutensiz müsli
    • 200 gram kıyılmış hurma
    • 1 tatlı kaşığı karışık baharat
    • 1/2 su bardağı ılık suda eritilmiş ballı şurup
    • (veya tatlandırıcı olarak kullanmak istediğiniz bir şeker şurubu)
    • 3/4 su bardağı glütensiz sade un
    • 2 hafif çırpılmış yumurta
  • Yapılışı

    1. Kuru malzemeleri bir kasede karıştırın.

      Yumurta ve şurubu ekleyin, tüm malzemeler birleşip yapışkan hale gelene kadar iyice karıştırın.

      Yaklaşık 2 cm kalınlığında bir lazanya boyutundaki tepsiye bastırın.

      Ortalama bir fırında (180 ° C) yaklaşık 30 dakika veya altın rengine kadar pişirin.