Kolay pasta tarifi
  • Malzemeler

    • Bir paket petibör bisküvi
    • 2.5 su bardağı süt
    • 1 paket puding
    • Süslemek için
    • arzuya göre çikolata sosu ve hindistan cevizi
  • Yapılışı

    1. Bisküviler çok ufaltmadan kırılır,puding pişirildikten sonra biraz soğutulur ve kırılan bisküviler içine atılıp fazla ezmeden karıştırılır bir tepsiye dökülür ve uzun bir şerit şekli verilir (katı olacağı için elle şekil verilebilir) üzerine aleminyum folya kapatılır ve 1 saat buzdolabında bekletildikten sonra kesilir üzeri çikolata sosu ve hindistan ceviziyle süslenip servis yapılır.

      Bize bu tarifi Adana'dan gönderen Fulya Hanıma teşekkür ederiz.

      Afiyetle editör notu: Bu tatlı içine kuruüzüm yada portakal kabuğu parçaları katarak da deneyebilirsiniz.