Pratik pirzola yemeği tarifi
  • Malzemeler

    • 500-1000 gram kemikli pirzola
    • 5-6 adet domates
    • (kabuklarıya küp küp doğrayın)
    • 1 tatlı kaşığı pul biber
    • 3-4 adet sivri biber(2 ye bölün)
    • 3 adet sarımsak iri doğayın
    • 1 çorba kaşığı biber salçası
    • 1 çay bardağı su
    • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
    • Tuz
  • Yapılışı

    1. Bütün malzemeyi bir kapta elinizle harmanlayın.Yarım saat kadar dinlendirin.

      Daha sonra düdüklü tencereye koyup,25 dk. kadar pişirin yada isterseniz 200 derece fırında alt üst yaparak ve arada belki su ekleyerek.

      Üzerine arada folyo ile kapatarak kontrollü bir pişirme yapabilirsiniz.afiyet olsun.

      Bize bu tarifi Bursa dan yollayan Uğurlu adlı ziyaretçimize teşekkür ederiz.