Çikolatalı bisküvi tarifi
  • Malzemeler

    • 75 gram margarin
    • 100 gram tozşeker
    • 1 adet yumurta
    • 50 gram rendelenmiş bibtter
    • 1 portakal kabuğu rendesi
    • 1 tutam tuz
    • 100 gram un
    • 75 gram portakal kabuğu şekerlemesi
    • 1 çay kaşığı vanilya
  • Yapılışı

    1. Fırını 200 dereceye ayarlayın.Yağı ve şekeri tahta kaşıkla çırpın.Sonra yavaş yavaş çırpılmış yumurtayı rendelenmiş çikolatayı vanilya cve rendelenmiş portakal kabuğunu tuzu unu ilave edip karıştırın.

      Mlazemeyi krema torbasına doldurup ağzı 1 cm çapında olsun.

      Fırın tepsisine 5.cm uzunluğunda aralıklı sıkın.Her bisküviye portakal kabuğu şekerlemesi yerleştirebilirsiniz.10 dk. pişirip soğumaya bırakın.

      Dilerseniz beyaz çikolataya bandırıp bir ucunu hindistancevizine bulayabilirsiniz.