PRATİK PİZZA tarifi
  • Malzemeler

    • 1 Adet Ekmek Hamuru
    • Sosu için
    • 2 Yemek Kaşığı Ayçicek Yağ
    • 3 Yemek Kaşığı Ketçap
    • 2 Adet Domates Rendesi
    • 1 Yemek Kaşığı Salça
    • 1 Çay Kaşığı Kekik
    • 1 Çay Kaşığı Karabiber
    • 1 Çay Kaşığı Tuz
    • Üst Malzemesi için
    • İsteğe Göre Yapabilirsiniz
  • Yapılışı

    1. ilk önce borcamı her tarafını güzelce yağlayalım.EKmek hamuruna biraz yağ ekledikten sonra hamuru borcamın içine yayıp şekillendirelim şekillendikten sonra,üzerine sosu yayalım daha sonra üst malzemeyi koyalım burda dikkat edilmesi gereken sıradır malzemelerin kurumaması yanmaması için ilk önce kaşar peynir rendesi dökülür daha sonra biber diğer malzemeler sırayla koyulur.200 derece fırında, hamur kabarana kadar pişirin. Pişmesine az kala, üzerine kaşar rendesini serpip, bir daha fırına sokun.

      Diğer pizzalar gibi ince hamur beklemeyin tadı lezzetli oluyor.

      Afiyet olsun.