Ağlayan pasta (kolae tatli) Yazdır « Afiyetle.com Tarifleri

Ağlayan pasta (kolae tatli) tarifi
  • Malzemeler

    • 1 paket kedidili bisküvi
    • 1 litre süt
    • 2 kahve fincanı şeker
    • 2 kahve fincanı un
    • Yarım paket tereyağı
    • 1 paket çikolata sosu
  • Yapılışı

    1. Kedidili bisküvilerini şekerli tarafı üste gelicek şekilde dizin.Bir adet kedidiline 2 yemek kaşığı kadar süt dökün.

      Bu arada 2 kahve fincanı unu yarım paket tereyağ ile kavurup bir litre sütü ve şekerini ekleyin.Koyulaşınca kedidillerinin üzerine dökün.



      Çikolata sosunu 2 bardak süt ile pişirip beyaz muhallebinin üzerine dökün.Servis yapın.Afiyet olsun.