Kaşarlı Lokma Ekmek tarifi
  • Malzemeler

    • 1 tane bayat ekmek
    • 1 adet yumurta
    • 1 çay bardağı süt
    • Yarım kase kaşar peynir
    • Tuz
    • Kızartmak için
    • Sıvı yağ
  • Yapılışı

    1. Ekmekleri küp küp dilimliyoruz aynı boyutta kaşarı da dilimliyoruz.

      Derin bir kaseye yumurta ve sütü alıyoruz bir tutam tuz serpiyoruz ve çatalla çırpıyoruz.

      Bir ekmeğin üzerine kaşarı koyuyoruz ve diğer bir ekmeği de onun üzerine koyuyoruz ve iki parmağımızla sıkı sıkı tutarak yumurtalı süte buluyoruz.

      Tavaya sıvı yağ alıp kızdırıyoruz ve ekmeklerimizi dikkatli bir şekilde tavaya alıp kızartıyoruz.